Am fost si eu cu un dosar care a avut ca obiect deschidere doua puncte de lucru fiecare cu cate 10 activitati autorizate, plus radiere punct de lucru, plus autorizare activitati la terti. Tariful total a fost de 644,8 lei, compus din: 135 declaratie model 2 (una pt toate autorizarile), 135 fond lichidare, 135 mentiune simpla, 208 taxa publicare M.Of (multe caractere..) 27 fond buletin (asta la ce e bun?) 4,8 copii certificate (am vrut copii dupa cerere si declaratie).
Pacat ca nu am notat toate taxele de inaintea "reformei taxelor" sa am o comparatie mai clara.
Totusi, daca ma uit mai bine e cam mare diferenta fate de utilizatorul leuca_luminita, care a avut tot doua pucnte de lucru... stiti cumva taxele detaliate la dvs, doamna leuca_luminita? Doar de curiozitate.
Si eu astazi am fost sa inchid un punct de lucru si m-a taxat cu 250 lei... Am luat FOC... pai pe 26 noiembrie tot pentru o inchidere am platit 180 si astazi atat?!X-(#-o
Nu aveam la mine nota de calcul de la dosarul vechi... Dar maine... vai de pielea lor... Din nefericire pentru ei, eu imi fac copii dupa notele de calcul, si asa am o oarecare viziune asupra lucrarilor...
Va tin la curent..
pentru @danafol: cred ca v-au "fript" la declaratie model 2, sau poate ma insel.. daca stau sa ma gandesc veti primi 3 constatatoare ( 2 la pcte lucru + 1 la terti).
Cam mare mi se pare si taxa publicare in MO ( e pentru 2 pg) Din ce ati relatat, eu faceam o Hotarare scurtissima:
"Subsemnatii.. am hotarat
1. inchiderea pct lucru ...
2. deschiderea pctelor de lucru.."
Scurt si la obiect. Nu insir activitatile..
Referitor la intrebarea cu detalierea, va raspund cand ajung acasa, cu nota de calcul in fata!
Adaugare cod caen
TRamona
Detin o societate comerciala cod caen 4719. Doresc sa adaug si alte coduri caen. Cam cat costa fiecare adaugare? Detin doua puncte de lucru unul dintre ele ... (vezi toată discuția)