avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Tarif ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Tarif ORC

Buna dimi tuturor!
Am fost la registru Bucuresti: rezervarea de denumire 72 lei fata de 64 lei
inchidere punct de lucru 180 lei fata de 167 lei.....
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 21:15, 13 Decembrie 2012
Multumesc pentru informatii, astept si detalierea.

Probabil cuantumul depinde oricum si de Registru, astia de la Bucuresti s-ar putea sa fie mai cu mot..

Cu hotararea ce sa zic?... asa au vrut asociatii, sa vada ei mentionat fiecare obiect de activitate, si mentiunea ca se autorizeaza si activitati la terti.. Si pe principiul "Clientul nostru, stapanul nostru" am facut cum au solicitat.
Am revenit...:D

Nota calcul

Inchidere 1 punct de lucru

Mentiune simpla 45
Copii certificate 4.4 ( 2 pagini)
Publicare MO 104
Fd lichidare 22.5 ( se calculeaza din mentiune +copii)
Fd. buletin 4.5 ( se calculeaza din mentiune +copii)
TOTAL 180.40

Deschidere 2 puncte de lucru

Mentiune simpla 90 (2 pcte x 45)
Declaratie model 90 (2 pcte x 45)
Copii xerox 2 ( 4 pagini)
Publicare MO 104
Fd. lichidare 90 (( se calculeaza din mentiune +declaratie)
Fd buletin 18
TOTAL 394

M-am prins de niste chestii:
-- mentiunea simpla la 45 lei inseamna 1 punct de lucru ( de inchis sau de deschis)
-- declaratie model inseamna cate constatatoare primim ( eu am primit 2 ca am deschis 2 pcte, dvs veti primi 3 ca ati autorizat si la terti) chiar daca depunem mai multe declaratii
-- copiile certificate sun mai scumpe decat cele xerox pentru ca au o stampila a ORC-ului pe ele...

3 puncte de lucru x 45 = 135
3 constatatoare x 45 = 135
MO 208
Fd. lichidare 135
Fd. buletin 27
TOTAL 640 + copiile 4.8= 644.8 lei scump, domnule, scump.....
Copiile cred ca nu vor fi certificate ca sunt cam ieftine.....

Concluzie astea sunt preturile... si desi s-a spus ca unele cresc si altele vor scadea, nu prea e asa...

Toti aplica aceleasi tarife si taxe [ link extern ]

Abia astept sa infiintez o firma sa vad atunci intristare.....
Cred ca aveti dreptate cu punctele.. Si da.. cam scump..

O sa am o schimbare de obiect de activitate principal.. Acolo se emite certificat de irnegistrare nou.. Mare distractie va mai fi cu suma... Sa vedem..

Daca infiintati firme asteptam costul.. Cica trebuia sa se ieftineasca cu noile tarife...
Ramane de vazut...:O:O Astazi m-am prezentat cu cele doua note de calcul de care faceam vorbire (inchidere punc de lucru)... Am bani de luat.!!..=D> M-a taxat in plus la a doau nota... Vezi Doamne calculatorul a luat o taxa de doua ori... eu le-am replica, ca nu calculatorul bifeaza taxele ci operatorul...#-o
=D> Felicitari!

Alte discuții în legătură

Radiere societate ursuloaica ursuloaica buna ziua, spuneti-mi va rog care sunt pasii pt a radia o societate,in conditiile in care: -are 2 pct de lucru(trebuiesc inchise mai intai?) -are ... (vezi toată discuția)
Schimbare forma juridica. Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua. Se poate schimba forma juridica a unui srl-d in srl inainte de termenul legal de trei ani? Daca se poate ce acte ar trebui depuse in vederea ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen TRamona TRamona Detin o societate comerciala cod caen 4719. Doresc sa adaug si alte coduri caen. Cam cat costa fiecare adaugare? Detin doua puncte de lucru unul dintre ele ... (vezi toată discuția)