avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma din Spania cumpara o firma in Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma din Spania cumpara o firma in Romania

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o informatie?
As vrea sa stiu care sunt procedurile de indeplinit pentru a demonstra ca o firma de constructii din Spania, a cumparat o firma de constructii aici in Romania (infiintata anul acesta), conducerea fiind aceeasi.
De ce documentatie este nevoie si cum se procedeaza.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeanestian , utilizator 16:36, 6 Decembrie 2012
cesiunea de parti sociale permite ca firma din SPANIA sa fie unic asociat.
Solicitati de la registru comertului contra cost pe o cerere furnizare informatii ceea ce va intereseaza.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru tranfer de proprietate in cazul uni srl unic asociat vistarom vistarom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Eu doresc sa-mi vand societatea pe care am infiintat-o in februarie 2005 si la care sunt unic ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale ioanaleanca ioanaleanca Buna ziua, as dori o informatie in legatura cu cesiunea de parti sociale. Am o societate care are un asociat unic, acesta vrea sa cedeze toate partile sociale ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din srl cu doi asociati nina_rebegea nina_rebegea buna ziua! care este procedura de urmat in cazul retragerii unui asociat din srl cu doi asociati pe cale amiabila? am inteles ca se face un act aditional ... (vezi toată discuția)