avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor- Decizie numire administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor- Decizie numire administrator

As avea nevoie urgent de ajutor pentru redactarea unei decizii a asociatului unic prin care, pe langa administratorul existent se mai numeste un administrator, amandoi avand puteri depline.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:23, 27 Noiembrie 2012
Redactati pur si simplu o decizie a asociatului unic.
Decizia asociatului unic al S.C............, din ..............
Subsemnatul ..........(cu toate datele de identificare), in calitate de asociat unic am decis:
Numirea dl. ....Y .... (cu toate datele de identificare) in functia de administrator, incepand cu data prezentei decizii. Numirea se face pe perioada nelimitata (sau limitata, in acest caz indicati perioada), acesta avand puteri depline in exercitarea atributiilor de administrator.
Ca urmare a celor decise societatea va fi administrata de X (administratorul existent) si Y (administratorul nou numit).
Semnatura
Luati in considerare ca trebuie sa depuneti si act constitutiv actualizat cu cei doi administratori, declaratia de onorabilitate a noului administrator, specimen de semnatura, copie dupa actul de identitate al acestuia.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare mandat administrator-citatie de la tribunal pt dizolvare! adela05 adela05 Buna ziua! Am un SRL caruia i-a venit o citatie de dizolvare pentru ca nu s-a prelungit mandatul administratorului. Cum trebuie sa procedez acum? Depun la ORC ... (vezi toată discuția)
Contractul de administrare Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Este obligatoriu inregistrarea contractului de administrare la Registrul Comertului? Se presupune ca administratorul este delegat de catre asociatul unic ... (vezi toată discuția)
Sunt administrator si actionar unic savi_sever71 savi_sever71 sunt salariat la stat si am si o firma unde sunt administrator dar fara salariu , se pune problema la serviciu a concedieri pentru ca am o functie intro alta ... (vezi toată discuția)