avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract succesiv?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract succesiv?

buna ziua

un angajat are un CIM pe durata determinata (pana la data incetarii suspendarii altui salariat) . Angajatul pe care-l inlocuia revine la data de 01. ianuarie.
Este posibil ca cel angajat pe perioada determinata sa semneze (cu acelasi angajator) anterior datei de 01. ianuarie un nou contract determinat (6 luni), contract care sa inceapa in data de 01 ianuarie (data la care expira primul contract)?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:51, 27 Noiembrie 2012
Da, poate sa semneze un nou c.i.m. dar se poate si prelungi durata acelui vechi ...
da.
din moment ce persoana pe al carui post a fost incadrat si-a incetat suspendarea nu cred ca mai puteti prelungi durata cim vechi, decat daca doriti 2 persoane pe acelasi post

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract determinat zxz19 zxz19 buna seara un angajat are un CIM pe durata determinata- pana la data incetarii suspendarii altui salariat. Angajatul pe care-l inlocuia revine la data de ... (vezi toată discuția)
Cdd pentru inlocuire persoana plecata in ccc ama_1810 ama_1810 Buna ziua, In tipizatul de contract pe durata determinata pentru inlocuirea unei colege aflata in CCC am urmatorul paragraf: \"DURATA CONTRACTULUI a) ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata enesabin enesabin Sunt angajat cu CIM perioada determinata. Primul a fost pe 1 an. La incheiere mi s-a facut altul pe 6 luni, iar la incheierea lui altul pe 1 an(al treilea cu ... (vezi toată discuția)