Buna, am o intrebare: am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de la data de 01.09.2012-30.11.2012. Daca 30 noiembrie este vineri, asa am inteles ca sambata trebuie sa desfac contractul de munca(de la 01.12.2012). si daca nu lucrez sambata ce trebuie sa fac, sa vin la lucru? sau daca ajunge luni sa desfac contractul, de la ce data ? Va multumesc anticipat
Nu este nicio diferenta intre raspunsuri , imi mentin si parerea ca se poate transmite anterior ... sigur in data de luni este depasit termenul? .. eu spun ca nu.
Emiterea deciziei nu are nicio elgatura cu faptul ce am scris mai sus ... oricum textul alin.2 al art.56 C.mun. cred ca intra in contradictie cu art.4 din HG nr.500/2011.
Si atunci de ce daca transmiterea in revisal trebuie facuta la data incetarii c.i.m, in data de luni inca este in termen, din moment ce nu se specifica ca incetarea nu poate avea loc intr-o zi nelucratoare?
Din cauza existentei unor texte de lege care da posibilitatea angajatorului in cazul in care termenul se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala, sau cand serviciul este suspendat, se va prelungi pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare.
Desfacere cim
G.V.
Buna, daca am un contract de perioada determinata pana la 15.12.2012, astazi pot sa trimit revisalul? (Decizia de incetare CIM cu data de 15.12.2012, CF ART. ... (vezi toată discuția)