avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda pentru bataie in locuri publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda pentru bataie in locuri publice

eram la discoteca si o fata s a luat de mine am inceput sa ne batem ,dupa ce s-a incheiat toata altercatia ea a constatat k ochelarii ei sunt pe jos sparti!akum ma acuza ca i-am luat ochelarii de la ochi si i-am spart cu buna vointa,in bataia asta intre" ",mi am pierdut si eu cercelul de aur...a depus declaratie la politie m au chemat si pe mine si acum ni s-a spus ca daca nu ajungem la o intelegere ni se va da amenda la amandoua si daca se dovedeste k eu i am spart trebuie sa-i platesc asa ca m am ales si batuta si probabil cu amenda .Intrebarea este cam ce valoare poate sa aibe amenda?multumesc
Cel mai recent răspuns: Paullayer , utilizator 08:04, 21 Aprilie 2018
si va rog frumos pe cei care a-ti vazut mesajul meu sa-mi dati un sfat,pt ca imi este frica de faptul ca o sa primim amandoua amenda dar si ca va face in asa fel incat eu sa-i platesc ochelarii si are si niste ochelarii din aia cu lentile groase deoarece are si hipermetropie si strabism...:(
Buna seara,

Daca considerati ca nu sunteti vinovata, puteti refuza plata pagubelor.
Daca localul cu pricina are sistem de supraveghere, puteti cere inregistrarile din seara respectiva, care sa va dovedeasca nevinovatia.
Daca a-ti suferit vatamari corporale, puteti merge la Medicina Legala si scoate un certificat constatator cu care sa mergeti la Politie si sa faceti o plangere penala.
Toate acestea sunt drepturile dumneavoastra.

Dar observati faptul ca sunt multi "daca" . Cateodata e mai bine sa platesti si sa mergi mai departe, decat sa te afunzi mai tare in cheltuieli si drumuri pe la Politie, Judecatorie, etc.

Sfatul meu, daca imi permiteti : o pereche de ochelari e mai ieftina de 200 de lei.

Pareri mai avizate sunt binevenite,

Cu respect,

Paul
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2012
chaserica, utilizator
Daca l-am ținut pe un băiat ca sa nu fuga ptr ca urma sa primească o bătaie de la. Cineva si eu nu l-am lovit deloc ce amenda pot primi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Paullayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie intre copii nelu1976 nelu1976 Buna ziua!Fiul meu in varsta de 13 ani a avut o altercatie pe un teren de fotbal cu un baiat de 14 ani caruia i-a spart ochelarii.tatal copilului a venit la ... (vezi toată discuția)
Agresat fizic Leonard011 Leonard011 Buna seara ... Am fost agresat de tatal unui tanar cu care am avut o altercatie verbala. Precizez ca am primit patru palme peste fata , am ripostat cu o palma ... (vezi toată discuția)
Art. 198 c. pr. pen. claudio_mario86 claudio_mario86 Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine privind o problema care are legatura cu art. 198. In ziua de 12.09.2010 am avut o altercatie cu o persoana in sect. ... (vezi toată discuția)