avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Norme de Protectia Muncii si PSI - instruire angajati
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Norme de Protectia Muncii si PSI - instruire angajati

buna ziua.
care este documentatia necesara la dosar pentru protectia muncii si psi?
sunt intr-un complex comercial deci cum se face in acest caz documentatia ?

pot fi complectate de catre administrator daca sunt doar 2 salariati?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:05, 17 Martie 2013
Interventie moderator.

pop sorin a scris: "Care este organul de control in domeniul SSM? Tot ca si la PSI (ISU)?"
Am gasit :) Este vorba de ITM."
Daca doriti sa puneti intrebari referitoare la activitati care sunt neclare pentru dvs., este corect sa deschideti o discutie noua, conform prevederilor Regulamentului forumului, nu sa postati noi intrebari in cadrul unei discutii deschise de catre un alt utilizator.
Legea securitatii si sanatatii in munca mentioneaza la Cap. X Autoritati competente si institutii cu atributii in domeniu,
-art.45 al.(1) Ministerul muncii, solidaritatii sociale si familiei in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
-art.46 al.(1) Ministerul sanatatii publice, ca organ de specialitate al administratie publice centrale, este autoritatea centrala in domeniul asistentei de sanatate publica.
-art.47al.(1) Inspectia muncii reprezinta autoritatea competenta in ceea ce priveste controlul aplicarii leguslatiei referitoare la securitatea si sanatatea in munca.
Inspectia muncii este organizata si functioneaza conform prevederilor Legii nr. 108/ 1999 cu modificarile si completarile ulterioare.
La art.2 din aceasta lege, se mentioneaza: Inspectia muncii are in subordine inspectoratele teritoriale de munca, institutii cu personalitate juridica, care se organizeza in fiecare judet si in municipiul Bucuresti.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana desemnata in cadrul sc pentru ssm aliserban aliserban Buna ziua! la societatea la care lucrez exista serviciu extern pentru SSM. Sefu' vrea sa fac eu un curs de 80 h in domeniul SSM pentru a putea rezilia ... (vezi toată discuția)
Obligatii srl nou infiintat simoname simoname Am infiintat un Srl-d intr-un birou aflat intr-o cladire de birouri. Actele le-am scos abia saptamana aceasta. Ce alte obligatii mai am ulterior infiintarii, ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru responsabilul ssm ContSters243502 ContSters243502 Buna seara! pentru inspectorul de protectia muncii se completeaza fisa de post? :-/ (vezi toată discuția)