avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DIVORT CU PROCURA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DIVORT CU PROCURA

referitor la divort ,ambii soti fiind plecati in strainatate la munca,se poate deschide actiune de divort de o alta persoana care are procura de la unul din soti
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 11:18, 7 Decembrie 2012
Da, se poate deschide actiune de divort de catre un mandatar cu procura speciala. procura pentru divort trebuie sa fie o procura speciala=sa precizeze exact ca se da pt introducerea actiunii de divort. Daca nu sunteti avocat nu veti putea pune concluzii pe fondul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine un divort prin neprezentare bisoc liviu bisoc liviu BUNA AS DORI SA STIU EXACT CARE E PROCEDURA DE DIVORT SAU MAI BINE ZIS CUM SE PROCEDEAZA PENTRU A DIVORTA DE O PERSOANA ,DACA ACEA PERSOANA E PLECATA IN ... (vezi toată discuția)
Divort cand nici unul dintre soti nu se afla in tara Kati Ecaterina Kati Ecaterina Ne-am casatorit in Romania, am plecat din tara iar acum eu vreau sa divortez. Nu ma pot intoarce in tara pt a ma ocupa personal de divort, ii voi face mamei o ... (vezi toată discuția)
Divort prin reprezentare? palcristina palcristina Buna ziua, As avea si eu o nelamurire.Se poate divorta printr-o procura lasata de unul din parteneri unui avocat?El sustine ca a facut acea procura la notar ... (vezi toată discuția)