avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Consultanta juridica pentru ADI
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Consultanta juridica pentru ADI

Asociaţie de dezvoltare intercomunitară cu obiect de activitate serviciile de utilitati publice (membrii asociati fiind unitati administrativ teritoriale) intentioneaza sa incheie un contract de asistenta juridica. Care este modalitatea de atribuire a contractului si daca acesta poate fi incheiat cu un cabinet individual de avocatura.

Alte discuții în legătură

Interpretare h.g 855/2008 Raul111 Raul111 Art.13(1) H.g 855/2008 Asociatia poate accepta cu acordul asociatilor noi membri.Acestia au dreptul si obligatia sa atribuie gestiunea Serviciului ... (vezi toată discuția)
Achizitie servicii de consultanta juridica Clara1950 Clara1950 Cum se poate atribui un contract de consultanta juridica cu o valoare sub 15000 euro si pe ce perioada de timp poate fi atribuit? (vezi toată discuția)
Autoritate publica tutelara/autoritate tutelara ufolaguna ufolaguna Buna ziua, In cadrul Legii nr. 51/2006 actualizata, la art. 27 alin. 3 se prevede faptul ca “ Prin excepţie de la prevederile alin. (2), pentru operatorii ... (vezi toată discuția)