avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buletin care expira ,refuz de a ma lua in spatiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buletin care expira ,refuz de a ma lua in spatiu

Buna ziua!Peste cateva zile imi va expira buletinul.In buletin este trecuta adresa de la parintii mei iar eu locuiesc la logodnicul meu cu care am si un copil de 1 an.El refuza sa ma ia in spatiu.Mentinoez ca copilul este pe numelel lui si domiciliul il are acasa la el,unde locuim cu totii.Intrebarea este daca eu imi pastrez domiciliul la parintii mei in cazul in care ne vom desparti el va putea lua custodia dovedind ca eu nu am avut buletin la adresa la care am stat?ar putea motiva ca nu as fi locuit cu copilul?
Cel mai recent răspuns: gaby1168 , utilizator 13:13, 4 Ianuarie 2013
Faptul ca nu aveti mutatie pe cartea de identitate, in sensul mentionarii adresei la care locuiti cu sotul, nu este o dovada certa ca nu ati locuit impreuna la el acasa. Evident ca acest lucru se poate dovedi cu martori ( vecini, parintii lui, prieteni care au venit la voi in vizita, etc. ).
Custodia copilului se acorda, de catre judecator, in functie de alte criterii, nicidecum in functie de ceea ce ati invocat dvs.
Asigurarea unui camin care sa ofere conditii minime (decente) de trai pentru copil, asigurarea unor venituri constante si suficiente pentru familie, o ancheta sociala favorabila dvs., etc.
La asta trebuie sa va ganditi (sa asigurati) in cazul in care va exista o lupta pentru custodia copilului.
In principiu va dorim o casnicie solida si fericita atat pt voi cat si pentru copil, informatiile de mai sus retinandu-le doar pentru cultura generala :).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant de maine: unde raspund daca sunt chirias? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Mai puteti sa ma ajutati cu o intrebare. Unde trebuie sa raspund la recensamant? Aici unde stau in chirie, in alt oras care nu este cel din buletin... acasa la ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor vladutionel vladutionel buna ziua!. M-am despartit de sotul meu dupa 14 ani de casnicie.avem un copil de 11 ani. impreuna am sta cu chirie de 2 ani.el a plecat la parintii lui si eu ... (vezi toată discuția)
Cui ramane copilul dupa divort? Loredana_Busuioc Loredana_Busuioc Buna, Numele meu este Loredana. Sunt casatorita din Septembrie 2011, dar as dori sa divortez. In momentul de fata, eu si actualul meu sot, avem un copil in ... (vezi toată discuția)