avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
In momentul de fata sunt in Concediu crestere copil si intr-o luna urneaza sa ma intorc la serviciu.
Postul meu s-a desfiintat si mi s-au oferit 3 variante:
-sa lucrez in depart respectiv pt persoana care a fost angajata in locul meu ( post inferior)
-sa imi gaseasca un alt post dar nu stiu exact ce
-sa incheiem contractul de comun acord si sa imi ofere salarii compensatorii

Intrebare 1. Cate salarii conpensatorii se pot obtine? Se negociaza?

Intrebare 2. Daca ma intorc si accept un anumit post oferit de ei, si doresc sa imi dau demisia, cat va fii perioada preaviz avand in vedere ca e functie de management?
Multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
mariaadam, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 7 Ianuarie 2013
1. Numarul salariilor compensatorii se poate negocia cu angajatorul ...

2. Termenul de preaviz este cel convenit de parti in contractul individual de munca sau, dupa caz, cel prevazut in contractele colective de munca aplicabile si nu poate fi mai mare de 20 de zile lucratoare pentru salariatii cu functii de executie, respectiv mai mare de 45 de zile lucratoare pentru salariatii care ocupa functii de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua Exista vreo solutie [b]legala[/b] pentru a obtine de la un angajat de top management un preaviz mai mare 45 de zile prevazut in Codul Muncii ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi ca motivul concedierii este razbunarea? mihaela  mocanu mihaela mocanu Sunt in concediu medical in urma unei interventii chirurgicale ginecologice facuta acum trei saptamini si ma anuntat patronul laboratorulu ... (vezi toată discuția)
Despre demisie Paula Slabu Paula Slabu Buna ziua, am sio eu va rog o uintrebare daca vreau sa mi dau demisia cate zile trebuie sa stau in preaviz si care este argumentul din lege si din care lege. ... (vezi toată discuția)