avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tata nu vrea sa stea in CCC o luna. Trebuie sa anunt?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tata nu vrea sa stea in CCC o luna. Trebuie sa anunt?

In situatia in care tatal nu vrea sa stea in concediu de crestere copil timp de o luna, cum se procedeaza? Se anunta la asistenta sociala? Eu sunt in CCC pana la 01.03.2014. O sa incep servicul pe 01.02.2014, deoarece sotul meu nu vrea sa stea o luna in CCC. Sunt obligata sa anunt sau cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:04, 9 Ianuarie 2013
Multumesc pentru raspuns. Pe mine ma ingrijora ca am depasit termenul de 60 zile pana la data la care bebe face 1 an si nu stiam ce se intampla.
De asemenea, nu-mi era clar la ce data trebuie sa reincep serviciul.
Veti reincepe munca incepand cu data de 01.02.2014 ...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Deoarece copilul este nascut pe 01.03.2012 reluarea activitatii va fi pe 02.02.2014 adica in ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 2 ani si 11 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal nu sta o luna in ccc. ce se intampla cu indemnizatia in acea luna? adela05 adela05 Eu sunt in concediu crestere copil de 2 ani (am nascut pe 01.03.2012). Intrebarea mea este, la ce data trebuie sa incep serviciul, la 01.03.2014 sau la ... (vezi toată discuția)
Tatii, obligati sa stea o luna in ccc adela05 adela05 Inteleg ca tatii sunt obligati sa stea o luna in CCC. Aceast lucru este obligatoriu la ambele variante de concediu ( atat 1 an, cat si 2 ani)? Ne alegem noi ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani alina_hasegan alina_hasegan Buna ziua !!! Am o intrebare as putea sa imi iau doi ani de concediu pt crestere al copilului din care primul an sa stau eu (mama) cu copilul, iar in cel ... (vezi toată discuția)