buna seara,va rog sa imi spuneti daca in cazul unui proces(conflict de munca),s-a castigat in prima instanta,apoi la recurs s-a pierdut,iar decizia dupa recurs este irevocabila,mai exista vreo cale de atac?(curtea suprema??).multumesc anticipat.
pentru freeelist:
multumesc pt.raspuns,am fost plecat si nu m-am uitat pe forum,de aceea raspund asa tarziu(sper ca nu prea tarziu).deci detalii:procesul se referea la drepturi financiare compensatorii pentru neaplicarea legii 353/2007 pentru cca.14-16 luni pana a fost abrogata.in instanta au fost 2 sindicate din institutie,cu 2 procese pentru aceasi problema.in prima instanta au avut castig de cauza ambele sindicate,iar la recurs unul a castigat,iar altul a pierdut(unde eram si eu),sentinta la recurs a fiind definitiva si irevocabila.!!!!!astfel unii isi iau banii,ceilalti nu,si astfel ma intrebam daca se mai poate face ceva???mentionez ca recursul a fost in septembrie.
Exista posibilitatea de a ataca hotararea doar prin una din cele doi cai extraordinare de atac - contestatie in anulare si/sau revizuire ... incercati o plangere la CEDO , avand in vedere ca inca sunteti in termen .. actiunea este de durata .. puteti invoca in sprijinul dvs , art.6 par.1 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului
Cedo
Oana Istina
intrebare: Pentru ca o cauza sa fie acceptata la CEDO trebuie sa fi trecut prin contestatie in anulare sau revizuire sau e de ajuns numai recursul? (vezi toată discuția)
Plangere cedo
bcory
Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO?
Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)