avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Citire apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Citire apometre

Buna ziua. In blocul in care locuiesc se face o asa numita autocitire a apometrelor. Luna trecuta am omis sa citsc contoarele de apa si sa transmit datele administratorului. Am fost penalizat cu cate 6 m.cubi de apa calda-rece. Este legal cum a procedat administratorul, cu avizul presedintelui ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:40, 14 Ianuarie 2013
Va revine obligatia ca in viitor sa va achitati in termen de comunicare index consum
Concomitent verificati daca in urma comunicarii consum se regularizeaza evidenta asociatiei de proprietari,normal prin scaderea surplusului de valoare impus ca urmare a necomunicarii valorilor consumate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a stabilit un consum foarte mare de apă la baie (peste 400 mc). Într-adevăr am o defecțiune încă neremediată, dar chiar și-așa consumul mi se pare enorm. mă puteți sfătui ce să fac? Abby_Aimee Abby_Aimee A reiesit ca am un consum lunar foarte mare la apa rece la baie, este vorba de 400 si ceva de mc, un consum imens. Am, intr-adevar, o scurgere la apa rece pe ... (vezi toată discuția)
Citire index apometre sutanu sutanu Concret: pe scara mea sunt montate contoare individuale pt apa in fiecare apartament cat si contor individual la nivel de scara. Administratorul asociatiei ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pentru apa rece inregistrata de contorul stricat alina_valentina alina_valentina Buna seara, In luna Noiembrie 2012 m-am mutat din apartamentul in care locuiam deoarece m-am mutat intr-o casa noua. Pe perioada in care nu am locuit ... (vezi toată discuția)