avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martor proces partaj judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

martor proces partaj judiciar

Buna ziua,
Am deschis o actiune pentru partaj judiciar.Pe scurt la termenul urmator mi- a fost cerut sa propun un martor .Pot sa chem ca martor pe actuala ma sotie ? Faptele sint din anii 2002-2005 , si la acel moment actuala mea sotie era colega de servici si prieten de familie .Ne-am casatorit in 2011 la 5 ani dupa ce am divortat de fosta sotie cu care am partajul judiciar., actiune deschisa anul trecut. V -a multumesc anticipat .
.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:02, 18 Ianuarie 2013
Incercati mai bine sa propuneti un alt martor, date fiind actualele relatii de sot-sotie ceea ce ar implica un interes in solutionarea favorabila a cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Ioana Ioana Ioana Ioana Colega de serviciu s-a recasatorit in anul 2002 cu un barbat care a mai fost casatorit de doua ori si care a decedat in anul 2010, acesta lasandu-i prin ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii wetrose wetrose buna ziua, subsemnatul,am o speta si doresc un sfat,indrumare si idi. cazul meu(pe scurt si detaliat la cerere):am cunoscut o doamna aflata in proces de ... (vezi toată discuția)
Sotia nu doreste sa divortam, ce am de facut in situatia asta? adrian_1981 adrian_1981 sunt casatorit de 8 ani de zile nu avem copil.Relatia noastra nu mai merge nu ne intelegem eu fiind plecat mai mult timp in strainatate la munca.Ea lipseste ... (vezi toată discuția)