avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Extras de cont - 1 an
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Extras de cont - 1 an

Buna seara,

Imi cer scuze daca poate parea aberanta intrebare; se poate elibera un extras de cont pentru o perioada de un an (2012)? Mentionez ca am nevoie pentru a completa data corecta de incasare in jurnalul de incasari si plati pentru un PFA.

Multumesc,
Madalin
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 21:30, 17 Ianuarie 2013
Banca va poate elibera extrase pe orice perioada doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabilitate pfa apicultura cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!unchiul meu e pfa cu cod 149 si de 2 ani primeste 1500 euro bani nerambursabili,ajutor european!treaba merge bine,si-a inmultit nr de stupi,mai greu ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Valentin Geapana Valentin Geapana Buna seara ! Mesajul meu este datorat faptului ca vreau sa completez registrul jurnal de incasari si plati si am cateva intrebari adresate celor care se ... (vezi toată discuția)