Am baut impreuna la pomana porcului,dupa betie nenorocitul m-a prostit folosind cuvinte mesterite,trebuia sa plece la Bucuresti vroia sa cumpere niste prosoape si un cazan de incalzit apa,a zis ca are un prieten la Mihailesti,prietenul asta al lui cica are un copil la spital si are nevoie de bani.Nenorocitul stia ca aveam niste bani pusi la saltea,m-a prostit si m-a imbarligat sa cumpar de la prietenul asta al lui doua vaci,trei capre si un vitel,i-am dat pe incredere 50 de milioane,bani pentru animale si o parte cu imprumut,am facut niste hartii de mana,a lasat o copie dupa buletin a luat bani si a disparut,de tot,am depus plangere la politie la inceputul lui August 2012,ce sanse sunt sa recuperez ceva.
Bani imprumutati
addrianno
buna..va cer ajutorul intr-o situatie delicata.am imprumutat o suma de bani unui '' prieten'' cel putin asa il consideram.din pacate acum refuza sa mi-i ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie
bog_m
buna ziua.am da bani la cineva si nu prea mai are de gand sa mii dea,cu toate ca am act de mana facut cu el,problema e ca,i-am mai dat niste msg de ... (vezi toată discuția)