avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa pomana porcului a fugit cu bani.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa pomana porcului a fugit cu bani.

Am baut impreuna la pomana porcului,dupa betie nenorocitul m-a prostit folosind cuvinte mesterite,trebuia sa plece la Bucuresti vroia sa cumpere niste prosoape si un cazan de incalzit apa,a zis ca are un prieten la Mihailesti,prietenul asta al lui cica are un copil la spital si are nevoie de bani.Nenorocitul stia ca aveam niste bani pusi la saltea,m-a prostit si m-a imbarligat sa cumpar de la prietenul asta al lui doua vaci,trei capre si un vitel,i-am dat pe incredere 50 de milioane,bani pentru animale si o parte cu imprumut,am facut niste hartii de mana,a lasat o copie dupa buletin a luat bani si a disparut,de tot,am depus plangere la politie la inceputul lui August 2012,ce sanse sunt sa recuperez ceva.
Cel mai recent răspuns: VasileRadu , utilizator 18:01, 22 Ianuarie 2013
doar daca vor fi vreodata trecute pe numele lui...si nu vei uita sa-l tot somati odata la 3 ani :)
Acuma o intrebare,noi cu actele lu asta ce naiba facem,te pomenesti ca politia o sa vina si o sa ne oblige sa i le dam inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati addrianno addrianno buna..va cer ajutorul intr-o situatie delicata.am imprumutat o suma de bani unui '' prieten'' cel putin asa il consideram.din pacate acum refuza sa mi-i ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie bog_m bog_m buna ziua.am da bani la cineva si nu prea mai are de gand sa mii dea,cu toate ca am act de mana facut cu el,problema e ca,i-am mai dat niste msg de ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata danny20164 danny20164 1-in cazul in care creditorul nu si-a achitat datoriile fata de debitor,inainte de a face cererea de chemare in judecata,mai este nevoie de a-i trimite somatie ... (vezi toată discuția)