avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se iau in considerare veniturile....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se iau in considerare veniturile....

buna ziua! am si eu o intrebare si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde.
am doua job-uri .unul in care sunt incadrata cu carte de munca pe perioada nedeterminata si altul in care am incheiat un protocol de colaborare de aproximativ o luna.platesc impozit catre stat de la ambele servicii.
intrebarea mea este:SE IAU IN CONSIDERARE AMBELE VENITURI PENTRU INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI?MENTIONEZ CA SUNT INSARCINATA IN 5 LUNI.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:26, 10 Februarie 2009
La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale realizate de persoana indreptatita a beneficia de aceasta indemnizatie.
Raspunsul este da, se iau in considerare ambele venituri pentru stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru CIC:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului? corene corene Buna ziua, In martie anul trecut m-am angajat pe perioada determinata la o societate pana pe 1 octombrie. Inainte de a se termina contractul m-am angajat la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copiilor in cazul mai multor surse de venit nicolecaracuda nicolecaracuda Buna ziua, Sunt o tanara insarcinata la primul copil si as vrea sa aflu mai multe detali referitoare la cotizatia pentru cresterea copilului. Am doua ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului de pana la 2 ani bebegaralbatin bebegaralbatin Va rog sa imi spuneti cum se interpretează corect paragraful (5) al art 191 de mai jos. a. Baza de calcul e formata din toate veniturile (salariu, ... (vezi toată discuția)