Buna ziua!Sunt secretara in invatamant si momentan ma aflu in cel de-al doilea concediu ingrijire copil. Am nascut primul copil in februarie 2010, iar in iunie 2011 am nascut al doilea copil.anul acesta in iunie ar trebui sa ma reintorc la serviciu.Intrebarea mea este daca ma poate trece la alta treapta de salarizare,mai precis la studii superioare, tinand cont ca inainte sa intru in concediu am fost incadrata pe studii scurta durata?in acest concediu am obtinut diploma de licenta.daca se poate as dori sa tiu si la ce treapta ar tebui sa ma incadreze.
multumesc anticipat
Nu aveti acum aceasta posibilitate ... incadrarea se va face lpe functia pe care ati avut-o anterior suspendarii c.i.m. ... daca lucrati in sectorul bugetar , atunci nu aveti cum sa promovati pentru ca va lipsesc evaluarile anulare ...
Evaluarea se face anual ... nu se pot lua in calcul anii dinaintea intrarii in CCC ... se iau in calcul anii dinaintea promovarii.. de exemplu, daca se doreste promovarea in 2013, atunci se iau in considerare evaluarea facuta in 2010, 2011, 2012 ..