avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

buna ziua, am scos de pe card 200 lei crezand ca mai trebuie sa imi fi virat inca un salariu dar cand m-am uitat pe card aveam minus 200 lei banii pe care i-am scos eu, m-au sunat cei de la banca am recunoscut ca am scos eu mi-au spus k au avut niste probleme si le-am spus k in cel mai scurt timp o sa le trimit banii numai k nu am acuma vreau sa le trimit luna viitoare cand imi vine somajul. Ma expun la vreun risc daca le trimit banii luna viitoare sau pot ei sa imi opreasca din somajul de luna aceasta?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 09:32, 23 Ianuarie 2013
Este de preferat pentru a preintampina situatii neplacute sa luati legatura cu reprezentantul bancii sa detaliati situatia cu care va confruntati,astfel incat banca sa nu interpreteze nevirarea sumei drept neasumarea responsabilitatii dvs de acoperire card
Daca platiti in interval de 29 de zile de la scadenta nu se intampla nimic.Veti plati niste penalizari, dar la aceasta suma ele vor fi destul de mici. Daca depasiti 29 de zile veti fi raportata la Biroul de Credit, si poate sa va afecteze la accesarea unui imprumut. Dar daca restanta nu depaseste 59 de zile, nici acolo nu va va afecta foarte mult. Nu va incepe nimeni procedura de executare silita pentru intarziere de o luna, dar, asa cum zicea si cel de mai sus, puteti merge sa vorbiti cu angajatul banii sa vada buna dumneavoastra credinta. Raportarea la BC se va face oricum, dar macar nu va vor agasa cu telefoane si somatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu integral ralucahagiu ralucahagiu Buna ziua, In 2007, am facut o descoperiere de card, la BRD de 39990 lei pe care o puteam achita in termen de 2 ani. In fiecare luna trebuia sa las o ... (vezi toată discuția)
Probleme la banca !!! alexino alexino Buna ziua, ma numesc Alexino sunt utilizator nou, am aflat de acest site de la un prieten si am o problema! Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu idei, ... (vezi toată discuția)