avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... copii majori aflati in intretinere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

copii majori aflati in intretinere

Va rog sa-mi spuneti care este varsta limita pt. copiii majori aflati in intretinere(nu au venituri). Ce presupune existenta unor raporturi juridice intre contribuabil si persoana aflata in intretinere ?
Existenta unor raporturile juridice se dovedeste prin existenta unor acte juridice incheiate intre parti. ex.un contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta limita pt. copii in intretinere dan66 dan66 Va rog sa-mi spuneti daca exista o varsta limita pt. copii majori aflati in intretinere. Ce presupune existenta unor raporturi juridice intre contribuabil si ... (vezi toată discuția)
Exista varsta maxima pentru tinerii aflati in intretinere? elftsaftica elftsaftica Buna ziua, Va ros sa-mi spuneti daca exista o varsta maxima pentru copii majori aflati in intretinere. (exemplu.1 - un tanar care are 26 de ani si este ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Daca un angajat are un copil in varsta de 19 ani, care urmeaza o scoala de meserii - prin urmare nu are venituri - i se poate acorda angajatului ... (vezi toată discuția)