avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare ca bun comun, constructie edificata in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare ca bun comun, constructie edificata in timpul casatoriei

buna ziua
in urma unei dezmenbrari sotul meu a ramas cu o parcela de 300m cu constructie,cum putem face ca intabularea sa fie pe amandoi???proiectul contructiei este pe amandoi dar autorizatia de constructie este doar pe el
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
narcidani, utilizator
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 19:46, 12 Martie 2013
Pentru a fi trecuti amandoi in cartea funciara mergeti la cartea funciara cu autorizatia de construire, procesul verbal de receptie si copia legalizata a certificatului de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara 011209 011209 Buna ziua, Va scriu pentru ca am foarte multe nelamuriri in legatura cu pasii ce trebuie urmati dupa achizitionarea unui teren.Acesta a fost obtinut ... (vezi toată discuția)
Un sfat vă rog Stoica Lenuta Andreea Stoica Lenuta Andreea Vreau să trec casa care am făcut-o și pe numele soției, terenul este pe numele meu când sa făcut actele vânzare cumpărare pt teren, am construit o ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veropmd veropmd Buna ziua, am si eu o nelamurire. Eu si sotul meu, am construit o casa pe un teren pe care il avea sotul meu inainte de casatorie. Toate autorizatiile de ... (vezi toată discuția)