avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sponsorizare, mecenat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sponsorizare, mecenat

Buna ziua
O persoana fizica fara personalitate juridica, dar cu activitate publica recunoscuta de catre diverse asociatii, poate primi sponsorizare, sau nu? Legea 32/1994 prevede ca da - a fost modificata?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:57, 31 Ianuarie 2013
Teoretic, fiind o activitate repetitiva, se transforma in activitate dependenta, ceea ce inseamna ca trebuie tratatata similar salariilor.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
Mirela Durnea - Expert contabil, Contabil
Relatia va fi numai prin intermediul ong asociatie de parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate sponsorizare NIKOSBI NIKOSBI este o chelt. deductibila -si pana la ce limita- sponsorizarea facuta de o pers. juridica ptr. o pers. fizica? am inteles ca nu mai este deductibila de anul ... (vezi toată discuția)
Contract sponsorizare persoana fizica cosmin8917 cosmin8917 Buna dimineata! Pot incheia un contract de sponsorizare cu o persoana fizica? Sau este necesar sa primim o recomandare de la o fundatie / institutie? Va ... (vezi toată discuția)
Donatie ella2389 ella2389 Am nevoie urgent sa stiu daca donatiile sunt impozitate in vreun fel...in speta in care o firma doneaza o suma de bani unei persoane cu dizabilitati? Va rog ... (vezi toată discuția)