Buna ziua. Am o problema si as vrea sa stiu de ce arme dispun. De 3 luni mi se afiseaza la intretinere dublu fata de cantitatea de apa calda pe care o declar lunar. Am purtat doua discutii cu casiera, ramanand ca lucrurile sa se rezolve printr-o regularizare, dar nici vorba de asa ceva. Mentionez ca am toate chitantele si hartiile cu indexul apei semnate de casiera dar si faptul ca am sigiliul de la contori rupti din cauza unor lucrari (si cei de la asociatie cunosc acest lucru). Va multumesc
Inainte de toate frangeti "arma" administratiei si sigilati-va apometrele.
Apoi faceti o sesizare scrisa catre presedintele asociatiei, expunandu-i problema si cerandu-i sa supravegheze consemnarea pe liste a consumului corect.
Contactati unitate specializata care sa sigilieze apometrele,solicitati proces verbal de sigilare pe care il depuneti in copie la asociatia de proprietari
Sigilarea apometrelor in instalatie se face de catre administrator si nu este nevoie sa apelati la vreo firma. Atunci cand un proprietar trebuie sa umble la sigilii, trebuie sa anunte administratorul care ca citi indexul... Si apometrul trebuie sigilat cat mai repede pentru a fi luat in consideratie indexul acestuia. Altfel administratorul poate sa treaca la plata un consum estimat, asa cum prevede regulamentul sau decizia comitetului executiv.
Apometre desigilitate
cyan
Asociatia de proprietari poate impune sanctiuni prin hotarare a AG in cazul in care se constata la verificarea apometrelor faptul ca sigiliul este deteriorat ... (vezi toată discuția)
Apometre
Gi0
buna ma poate ajuta si pe mine cineva....eu vreau sa dau apometrele INAINTE adica sa platesc apa consumata deoarece am apometrele in urma si pe hartie mai mult ... (vezi toată discuția)