Gabriela Pintea a scris:
rog respectuos pe moderator sa-mi spuna si de ce in subsolul mesajelor domnului Liviu Bordas nu apare caseta "da @ recomand consultant".
Nu apare sau, mai exact, nu
mai apare, nici pentru tine Gabriela si nici pentru mine, pentru bunul motiv ca recomandarea e posibila o singura data si fiecare din noi am acordat-o dlui. Bordas la un moment dat.
themis a scris:
P.S. Chiar nu apare acea casetă la posturile mele? După cîte voturi negative am primit la comentarii care contrazic opiniile altor consultanţi, n-aş zice.
Oricum, sistemul mi se pare empiric. Poate că posibilitatea evidenţierii autorului voturilor, de orice natură ar fi ele, ar mai diminua numărul situaţiilor în care această facilitate este utilizată fără altă motivaţie decît răzbunarea ieftină.
Liviu S.Bordaş
Si eu mi-as dori acelasi lucru.
Uneori imi gasesc raspunsuri votate negativ, urmate de multumiri explicite ale autorului intrebarii. Pai, daca omului aceluia i s-a parut util, inseamna ca voltul negativ e al altora... al unora care nu te iarta cand ai aerul ca te deosebesti de ei. Uneori as vrea sa stiu daca cel ce voteaza negativ e in stare sa spuna ceva mai bun decat ...tacerea.