In cazul in care fostul sot nu mi-a platit pensia de intretinere pentru copil de un an si doua luni si doresc majorarea acestia, pot solicita si majorarea pensiei neplatite? Multumesc!
ati reusit sa obtineti o condamnare conf art 305 cp?eu de 5 ani ma chinui sa fac acest lucru si deabia am obtinut o condamnare cu suspendare de 6 luni si alte cateva dosare in cercetare la parchet sau politie.este ceva de neimaginat...sa demonstrezi ca respectivul are venituri ca nu vrea sa platesca de buna voie si sa o lalai asa ani de zile intre politie ,parchet,instanta.dupa ce a fost executat silit a facut in asa fel incat nu mai poate fi executat,singura solutie fiind actiunea penala.nu inteleg de ce atata teama de aceste condamnari cu suspendare.pentru ca desi are o condamnare cu suspendare nimeni nu este interesat de cazierul fostului sot,naviga in continuare si nu il afecteaza cu absolut nimic.va rog daca puteti detalia in legatura cu problemele pe care le poate avea copilul mai tarziu avand un tata cu antecedente penale.
Pensie alimentara
mikitth
De cel putin trei ani, sotia nu mai primeste pensie alimentara pentru copilul minor , dintr-o casatorie anterioara, desi la sentinta de divort a fost ... (vezi toată discuția)