avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CODUL RUTIER
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CODUL RUTIER

Daca acum cand suntem in luna februarie, afara nu ninge, drumul este uscat nu este zapada sau polei mai sunt obligat sa am cauciucuri de iarna, (pot circula cu o masina care are cauciucuri de vara?) din cate stiu eu se poate
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: intabulare , utilizator 02:28, 1 Martie 2013
In mod normal aveti dreptate. Dupa noile prevederi nu mai conteaza intervalul 1 Noiembrie - 31 Martie ci conditiile meteorologice. Acum depinde de cine va opreste, pentru ca la mine de exemplu, de cand a intrat in vigoare "legea cauciucurilor" , ori de cate ori am fost oprit, nu am observat sa se acorde atentie anvelopelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anvelope de iarna stoicavioleta17 stoicavioleta17 sint pasibila de sanctiune si daca circul cu cauciucuri fara a fi de iarna chiar daca drumul nu este acoperit de polei sau zapada? (vezi toată discuția)
Prevederile legale referitoare la anvelopele de iarna directinteresat directinteresat Cum se stabileşte care este \"drumul public acoperit de gheaţă sau zăpadă\"? Mai exact, dacă pe DN2 (E85) porţiunea Urziceni-Buzău este zăpadă, se ... (vezi toată discuția)
Anvelope de iarna obligatorii de la 01.11.2011 mariusicatrasca mariusicatrasca Vreau sa stiu daca incepand cu data de 01 .11. 2011,circuland pe drumurile pe care nu este ;polei sau zapada avand cauciucuri de vara intru sub incidenta ... (vezi toată discuția)