avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Asociatia de proprietari - angajari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Asociatia de proprietari - angajari

Vreau să mă ajutaţi cu o întrebare: se poate angaja legal un gospodar al blocului? Cui ne adresăm şi ce documente trebuie indeplinite. Mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters252083 , utilizator 14:03, 15 Februarie 2013
pai bine, si daca x cade din cauza unei trepte care a cedat, sau din cauza ca nu functioneaza lumina, sau din cauza ca liftul ar fi trebuit trecut in revizie de mult, dar nu s-a ocupat nimeni... etc...... isi rupe mana sau gatul... cine e vinovat? Ce se intampla in momentul respectiv?
Eu stiu ca suma cu care administratorul/contabilul e platit revine modic pe factura de asociatie a fiecarui locatar, dar responsabilitatea in caz de accident cui ii revine?

Pentru ca asta e un argument des intalnit: lasa, ca oricum pentru cei 5 lei pe luna...
Mulţumesc pentru comentarii; Întrebarea era dacă persoana poate fi angajată cu forme legale.(ex.o conventie civila)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea asociatiei de locatari intern fara a angaja un administrator YonM YonM Fac parte dintr-un bloc nou cu 12 aparatamente din care doar 9 sunt locuite si urmeaza sa infinntam asociatia de proprietari. As vrea sa stiu daca se poate sa ... (vezi toată discuția)
Disociere maromet maromet Bună ziua , am studiat leg.230/2007 dar nu îmi este clar cum pot să ies din această asociatie de propietari : deoarece nu am semnat nimic privind asocierea ... (vezi toată discuția)
Buna seara - fișele posturilor Cristescu Laura Cristescu Laura Imi puteti spune va rog, ce atributii are femeia de serviciu la o scara de bloc? Dar administratorul, presedintele, gospodarul si comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)