Buna seara,am si eu o intrebare,astazi am aflat ca angajatorul m-a concediat si ca mi-a lasat o demisie la munca sa o semnez(asta cu toate ca el e cel care ma da afara)de luni trebuie sa intru in preaviz 20 de zile....problema e ca eu nu vreau sa mai stau in preaviz,vreau doar sa stiu daca nerespectandu-mi preavizul imi poate oprii banii pe care mi-i datoreaza?am functia de lucrator gestionar,iar ptr asta in fiecare luna mi se opresc 40 de lei,inventarul a iesit ok,nu ar trebuii sa-mi dea banii care s-au strans din garantie?plus banii pe concediul de anul trecut?
Buna ziua,
Am o intrebare, in cazul in care un angajat vine cu o notificare catre angajator privind demisia, preavizul de cand isi are "efect"? De la data la care s-a facut notificarea sau cu urmatoarea zi?
Va intreb pentru ca am intalnit foarte multe cazuri diferite, unii incluzand preavizul chiar din data notificarii, altii cu urmatoarea zi.
Demisie
VaduvaL
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)