avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am 2 servicii cum sunt platit ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am 2 servicii cum sunt platit ?

Buna ziua

Am 2 servicii de cate 8 ore fiecare . As dori sa va intreb daca vor fi probleme din acest punct de vedere din partea ITm-ului si eventual as dori sa va intreb cum imi va fi impozitat cel de-al 2-lea salariu . Cele 2 job-uri sunt unul in la stat si celalalt in sistemul privat .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: drakushor , utilizator 19:14, 17 Februarie 2009
pentru ce de-al doilea job salariul net va fi in jur de 820 lei.
Va multumesc foarte mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la negru, recuperare salar. andrei_88 andrei_88 Sunt angajat la o firma cu 800 de lei pe cartea de munca,si eu luam in mana cam 1150 lei. urmeaza sa-i dau in judecata pentru neplata salariului ,garantie , ... (vezi toată discuția)
Numar maxim contracte pt. un angajat drugalili drugalili Buna ziua, Sunt angajata cu contract fulltime la o companie, cu carte de munca. Mai am un contract de 2 ore la alta firma. Cate alte contracte de munca pot ... (vezi toată discuția)
Anexa ( conventie) la contractul de munca marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara, Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu date clare. Sunt in concediu de maternitate al 3lea an concediu fara plata( am suspendat ... (vezi toată discuția)