avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezolutie plangere penala -art 44 cpp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezolutie plangere penala -art 44 cpp

Buna ziua,
Am formulat plangere penala impotriva unui executor judecatoresc pt comiterea infractiunilor prev de art 245,248,291 in instrumentarea dosarului de executare.Am primit rezolutia NUP cu explicatia ca hotararile instantei intra in sfera autoritatii de lucru judecat , constituie chestiune prejudiciala conform art 44 alin 3 C.p.p si constituie dovada incontestabila a faptului ca actele executorului judecatoresc sunt legale,procesul penal nu poate fi declansat incident fiind cazul imperativ prevazut de art.10 C.p.p.
Am avut introdusa o contestatie la Judecatorie care a fost respinsa ,nu au fost analizate toate capetele de cerere si cele care au fost analizate .... ... in plangerea penala am sesizat si existenta unui inscris falsificat despre care nu se spune nimic in rezolutia procurorului.
Este corecta rezolutia procurorului?
Ce pot sa fac in continuare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 13:41, 24 Februarie 2013
Suntem legati de maini si de picioare, vedem cum suntem batjocoriti de cei pusi sa aplice legea si nu putem face, legal, nimic.
Si eu am scris de 2 ori la camera executorilor, fara rezultat.
Contestatia la executare a fost respinsa cu o motivatie care, daca ar verifica cineva profesionalismul judecatoarei, ar da-o afara instantaneu din magistratura, este efectiv abuz in functie. Urmeaza recursul.
Chiar daca faceti reclamatie la CSM, nu vad nici o consecinta. La CEDO, s-ar judeca peste 5-6 ani, aiurea.
CSM misca doar la cazuri puternic mediatizate, ori contestatiile noastre nu aduc rating televiziunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc mai presus de lege tatiana28 tatiana28 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti unde ma pot adresa pentru a se verifica activitatea unui executor judecatoresc. Nereguli in dosarul de executare:executorul ... (vezi toată discuția)
Studiu dosar penal ioanaa2 ioanaa2 Buna seara.Am primit rezolutia intr-un dosar penal de la procuror si nu sunt de acord cu aceasta.Vreau sa vad probele din dosar pe baza carora s-a dat ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor djmetalrock djmetalrock Audierea martorilor, solicitata de petent, este obligatorie pentru procuror sau este facultativa? Am facut o plangere penala, pentru fals in inscrisuri ... (vezi toată discuția)