avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general de unde pot descarca confirmarea pt D392?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

de unde pot descarca confirmarea pt D392?

va rog mult ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: ContSters283086 , utilizator 21:34, 25 Februarie 2013
D392 se depune la ghiseu nu se descarca nicio confirmare ca la celelalte declaratii pentru care nu aveti semnatura ( 101, 112, 300, 390, 394 )
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital pentru firmele suspendate ionut c ionut c Buna seara! As dori sa-mi spuneti daca pentru o firma care are activitatea suspendata la cerere pe 3 ani este obligatoriu sa obtinem un certificat digital ... (vezi toată discuția)
Depunere online declaratii 100, 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu riscul de a considera ca pun o intrebare banala, pt linistea mea v-o adresez totusi: Am o firma cu salariati pt care voi depune online ... (vezi toată discuția)
Certificat digital depunere declaratii zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Stie cineva cat costa toata procedura si intocmai un certificat digital pentru depunerea declaratiei on-line (e vorba de firma si de ... (vezi toată discuția)