avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită raspuns neprimit de la taxe si impozite
Discuție deschisă în Executare silită

raspuns neprimit de la taxe si impozite

Buna seara, locuiesc in Bucuresti si am deschis un dosar de executare asupra unui imobil al fostului meu sot. situat intr-un alt oras al tarii. in urma unei hotarari judecatoresti, fostul sot obligat la pensia alimentara neachitata de aproximativ 3 ani.
Am inteles ca s-a trimis din partea executorului adresa la serviciu de taxe si impozite al orasul respectiv cu privire la persoana in causa acum cateva luni si nu au primit nici un raspuns. Acum 35 de zile au facut o revenire la adresa respectiva si nici de acesta data nu au primit raspuns. As dori sa stiu , va rog, cum si unde trebuie sa ma adresez ca sa primesc acest raspuns si daca se poate face o plangere la politie ,deoarece oficiul respectiv nu a raspuns solicitarilor uniu birou de executie. Aceasta plangere se poate face si de o persoana fizica, persoana in cauza sau trebuie s-o faca doar executorul. Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:32, 2 Martie 2013
Unde lucreaza sotul dumneavoastra? Somatia de executare se trimite la angajatorul fostului dumneavoastra sot. Daca angajatorul nu da curs acesteia, executorul judecatoresc stie ce trebuie sa faca in astfel de situatii - exista prevederi legale in acest sens (tert poprit).
Pe langa cele adaugate, puteti intra pe site-ul primariei respective sa purtati corespondenta cu acestia, puteti primi si nr. de inregistrare. Corespondenta ( instiintarea), cred ca nu a fost trimisa cu confirmare de primire si din aceasta cauza nu v-au raspuns. In general aceste documente trimise de executorii judecatoresti au prioritate de solutionare. Puteti discuta si dvs cu ei, nu numai prin intermediul executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare angelica5 angelica5 Buna seara, locuiesc in Bucuresti si am deschis un dosar de executare asupra unui imobil al fostului meu sot. situat intr-un alt oras al tarii. in urma unei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - mai exista obligatia? GHIGU GHIGU Sunt proaspat divortat si am primit cei 2 copii spre crestere si educare,in detrimentul mamei.Aceasta refuza sa le plateasca pensia alimentara stabilita de ... (vezi toată discuția)
Termen de la pronuntare Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Am dat in judecata pe tatal filului meu pentru majorare pensie alimentara in luna aprilie anul curent. Solutionarea dosarului s-a pronuntat pe ... (vezi toată discuția)