avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Femeie de serviciu (operator ecologic)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Femeie de serviciu (operator ecologic)

Buna ziua, administram o asociatie de proprietari care are angajata pe baza de conventie civile o doamna pt. curatenia spatiilor comune ( cu 2 ore/zi). Intrebarea mea este: trebuie sa-i facem protectia muncii (cineva autorizat in acest sens, bineinteles) in acest caz? Mentionez ca doamna respectiva lucreaza si in alta parte avand contract de munca la celalalt angajator (functia nu este aceeasi)
Cel mai recent răspuns: eugarizn , utilizator 16:00, 23 Martie 2013
Este aceeasi asociatie de proprietari? Adica la doua scari au CIM si la alta scara are conventie civila?
Multumesc pentru raspuns , blocul are 4 scari , la trei scari avem femeie de serviciu cu CIM si la toate , inca o persoana la ghenele de gunoi cand vine masina lui nenea Prigoana , miercurea si sambata si are CIM , intelegeti cam cat ne costa acest gunoi .
Trebuie mai intai sa discutati cu presedintele as. prop. pentru ca este in neregula. Exact pe tema aceasta noi am fost amendati de ITM cu 1500 lei.
Daca instiintati com. executiv despre acest lucru si nu se iau masuri, atunci amenda sa o achite dumnealor, sa vedem daca au sa le convina. Si nu sunt convins ca va fi aceeasi suma!
La noi o femeie de serviciu angajata cu CIM, 8h/zi deserveste un bloc P+4 cu 4 scari si doua blocuri P+10 cu o scara. Va asigur ca are ”incarcare” suficienta pentru 750 lei/luna, brut.
Cum sa discut cu presedintele ? cand si el este in culpa ! are contract de mandat si CIM pentru casierie ! Ieri a avut loc AG , si i am spus sa renunte la una din functii , ce credeti ca a facut , mi a ras in nas, m a pus in inferioritate fata de ceilalti ,spunindu mi ca nu cunosc legile ! va rog sa comentati. Cat despre femeia de serviciu , nu doresc sa comentez , pentru ca aveti mai mult decat dreptae .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariile administratorului de bloc si ale ingrijitoarei bettykriss bettykriss As vrea sa stiu daca e legal ca impozitul si asigurarile de sanatate ale administratorului si ale femeii de servici sa fie platite de noi , de locatari ... (vezi toată discuția)
Amenda itm asociatie de locatari bucuresti mihaipetre1987 mihaipetre1987 Buna ziua, Sunt un membru al unei asociatii de locatari din Bucuresti.Recent am primit o amenda din partea ITM in valoare de 10.000 lei asociatia si 10.000 ... (vezi toată discuția)
Angajare femeie de serviciu constantin cretescu constantin cretescu suntem o asociatie de proprietari. pana in prezent am avut angajata femeia de serviciu cu conventie civila. acum a venit un membru al asociatiei care spune ca ... (vezi toată discuția)