avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare la limita de varsta pentru persoanele cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare la limita de varsta pentru persoanele cu handicap gradul 2 accentuat

am 58 de ani, sunt pensionar gradul 2 accentuat am 35 de ani in campul muncii, cand ma pot pensiona la limita de varsta?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:35, 4 Martie 2013
Fiindca sunteti barbat, cand veti implini 65 de ani veti trece de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta si veti alege dintre ele doua pe cea mai convenabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate - cand nu voi mai fi supus revizuirii medicale periodice? brezel brezel barbat nascut in 1954 noiembrie sunt in pensie de invaliditate gradul III din 1990 . cand implinesc 58 ani mai trebuie sa ma duc la comisie pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta, persoana cu handicap preexistent calitatii de asigurat escuco escuco sunt nascut pe 26.12.56,am o vechime de 16ani,7luni si 13 zile in conditii de handicap preexistent(gradul II de handicap) si din data de 21.11.2011 beneficiez ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pityika pityika Urmeaza sa ma pensionez pe caz de boala . Barbat 58 ani Vechime 37 ani 4 luni Salar 750 Ron Sporuri 25 % vechime ... (vezi toată discuția)