Sincer ma indoiesc ca veti obtine ceva in instanta dar daca nu va deranjeaza prea mult si nu va ocupa prea mult timp va rog sa postati rezultatul demersului dumneavoastra aici.
In locul dumneavoastra ma indreptam in instanta impotriva asiguratorului (casa de pensii) unde angajatorul a fost obligat sa va asigure tocmai pentru astfel de situatii, dealtfel asta va fi si "scuza" sa in instanta, ca nu era treaba lui ci a asiguratorului.
Pai treaba e ca angajatorul ma pune pe mine sa imi fac o asigurare privata,cand ei ar trebui sa aiba una (si) pentru angajati.Eu insa le fac plangere pentru faptul ca nu i-a interesat de mine,ca m-au tinut o saptamana asa cu mana rupta pana sa ma trimita acasa.Eu oricum voi lua bani pentru medical,dar vreau ca firma sa ma despagubeasca pentru nesimtirea lor,nu e normal ceea ce s-a intamplat.Eu tocmai de aia am mers la baza noastra,pentru a beneficia de sprijinul firmei,lucru care nu s-a intamplat.Ce sa faca Casa de Pensii in Danemarca pentru a ma ajuta?Aici eu imi iau banii pentru tot ceea ce tine de operatie si recuperare din fondul de accidente de munca,adica asigurarea de aici isi face treaba.Dar ei nu au nici o vina pentru suferinta mea dintre accident si operatie,si pentru asta firma trebuie sa plateasca,pentru ca ori au fost dezinteresati,ori rau-intentionati.Tot vi se pare fara sorti de izbanda?Si inca ceva:eu am contract de munca pe RO,imi desfasor activitatea intre DK-EU,unde firma nu ma asigura cu absolut nimic,eu imi platesc din banii mei o asigurarea privata,stiut fiind ca,cardul de sanatate european e apa de ploaie,rad vesticii daca-l arati undeva la spital.Chiar asa firma sa nu raspunda deloc in astfel de situatii?Si in plus,in DK nu am avut parte de tratament adecvat,ca lipsa a unui translator.Deci acuma sper sa evaluati problema din punctul ata de vedere.Multumesc.