avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... DIZOLVARE SI FALIMENT SOCIETATE S.R.L
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

DIZOLVARE SI FALIMENT SOCIETATE S.R.L

1. In urma nedepunerii bilantului contabil in anul 2010 a fost introdusa actiunea de dizolvare la tribunal...Am depus bilantul pe urma si am facut apel la Curtea de Apel care s-a solutionat in felul urmator:ADMITE RECURSUL DECLARAT IMPOTRIVA SENTINTEI CIVILE NR..../2010,IN CONTRADICTORIU CU INTIMATUL RECLAMANT O.R.C.MODIFICA IN TOT SENTINTA RECURATA,IN SENSUL CA RESPINGE ACTIUNEA CA NEFONDATA.DISPUNE RADIEREA MENTIUNILOR EFECTUATE IN REG. COM, IN BAZA SENTINTEI RECURATE SI TRIMITEREA UNEI COPII A PREZENTEI DECIZII CATRE O.R.C.PENTRU INREGISTRARE.....DE AICI INCEP PROBLEMELE MELE ,MENTIONEZ CA EU DORESC MENTINEREA SOCIETATII CI NU DIZOLVAREA EI,IN SENSUL CA DECIZIA CURTII DE APEL NU A FOST COMUNICATA NICIUNEI ENTITATI PUBLICE SI CA URMARE A RAMAS VALABILA HOTARAREA DE LA TRIBUNAL.M-am trezit notificat de catre lichidatorul judiciar ,ca am un nou dosar de faliment (eu nefiind citat inaintea admiterii cererii de faliment)si imediat am depus recurs aratand ca am decizia Curtii de apel ,eu nefiind dizolvat in baza acelei decizii.Am dus personal decizia Curtii la O.R.C. S-A FACUT MODIFICAREA CONFORM DECIZIEI IN SENSUL CA AM FOST REPUS IN LEGALITATE,dar imediat dupa aceasta am fost iar trecut in proicedura de faliment in baza cererii lichidatorului ,din noul dosar.La dosarul de faliment am adus in favoarea mea urmatoarele probe:
1.necitarea inaintea inceperii procedurii de faliment.
2.Decizia Curtii de Apel care arata ca nu sunt dizolvat.
3.Nu am datorii ca sa ma pot incadra conform legii falimentului.
4.Am solicitat sanctiunea nulitatii absolute asupra tuturor actelor ce emana din sentinta casata.
5.Admiterea exceptiei puterii lucrului deja judecat.
Am cerut prin memoriu ca rrecursul sa se judece inaintea fondului.
Va rog sa ma lamuriti ce ar trebui sa mai fac sau cum sa procedez pentru ca am vazut rea intentie,iar judecatorul tot amana termenele,la ce oare sa ma astept...va multumesc anticipat pentru raspunsuri...
Cel mai recent răspuns: apostolga , utilizator 15:00, 15 Martie 2013
va multumesc frumos pentru pt. lamuriri...sa speram ca vor avea intelegere domnii judecatori...cu respect...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Judecata in recurs ro280988 ro280988 Buna ziua. Se da urmatoarea ipoteza: cerere de chemare in judecata introdusa la Judecatorie, apelul exercitat la Tribunal, recursul exercitat la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)