avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt calificat - citat in calitate de invinuit, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt calificat - citat in calitate de invinuit, consecinte

Buna ziua.Sunt disperat,speriat.Sunt minor am 16 ani.In urma cu 2 saptamani am fost retinut 24 de ore sub acuzatia complice furt calificat impreuna cu un prieten,iar altii doi pentru talharie 29 de zile.Am primit o citatie ca trebuie sa ma prezint maine,scrie ca sunt invinuit art. 211 adica cel talharie ce au facut ceilalti doi.Nu stiu ce sa fac.Maine este posibil sa fiu retinu preventiv alte 24 sau mai rau 29 zile?La ce ma pot astepta?Ma poate ajuta mult avocatul in aceasta situatie?Am declarat ce am facut totul fiind adevarat.Va rog frumos un raspuns urgent sunt disperat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:33, 20 Martie 2013
Este hazardat a emite raspuns in lipsa documentelor de la dosar
Este de preferat sa contactati persoana specializata care sa va asiste la audiere,sa studieze dosarul,astfel incat sa poata construi strategia de aparare a intereselor dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi extrădat fiul meu în germania? aurelia_aureliana aurelia_aureliana buna ziuz.am si eu o intrebare.ieri fiul meu a fost retinut pe motiv ca are mandat de aducere pentru audieri intrun caz in care este suspect de furt in ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de talharie dumutaadrianred dumutaadrianred buna ziua.....sunt din targu mures si am avut neplacerea sa fiu acuzat de talharie pe nedrept.totul incepe de la un furt pe care eu nu l-am facut.a fost ... (vezi toată discuția)
Complice la tentativa de furt calificat ancanca ancanca am o intrebare prietenul meu este acuzat de complicitate la tentativa de furt calificat.i s-a dat mandat de 29 de zile iar primul recurs a fost respins ca ... (vezi toată discuția)