avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Personalizare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Personalizare functie

Pot personaliza o functie? De ex, un vanzator cu cod cor 522101 il pot personaliza in cadrul contractului de munca vanzator mezeluri de ex?
Multumesc!
Am explicat mai sus , in mesajul anterior cum se procedeaza ...
Da, in Revisal clar ca nu pot sa personalizez, dar in contract si in fisa postului as fi vrut sa fac acest lucru.
Am inteles ca in fisa postului am dreptul, dar pe contractul de munca pot face aceasta precizare?
Evident ca nu voi inventa un COR, dar ceea ce vreau sa fac e doar sa precizez ce anume va vinde prin personalizarea ocupatiei. Ca esenta, el tot vanzator ramane, iar in Revisal sub aceasta titulatura se va regasi.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
Loredana_84, utilizator
Pe c.i.m. treceti vanzator , in fisa postului detaliati atributiile in calitate de vanzator numai pentru mezeluri ...asa se poate proceda
Am inteles si mi-e clar acum! Asa o sa fac!
Multumesc pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca in timpul ccc ada1973 ada1973 Buna ziua, Sunt angajata unei firme de 14 ani. Din 2004 am ocupat funtia de economist-casier. Functia presupunea ca pe langa activitatea specifica functiei de ... (vezi toată discuția)
Ce cor sa aleg? mihaelatanya mihaelatanya Buna ziua. Un raspuns va rog. Sunt licentiata in contabilitate si m-am angajat la o firma ca si secretar contabil dar ma voi ocupa si de personal si de ... (vezi toată discuția)