avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SUP amenda administrativa - suspendare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SUP amenda administrativa - suspendare permis

spuneti-mi va rog care stiti,am primit SUP si o amenda administrativa in urma unui dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului ! imi va fi suspendat 90 de zile permisul de cand am primit ordonanta,rezolutia?
de la data primirii rezolutiei se calculeaza,
mi s-a spus caci cu rezolutia si dovada fara drept de circulatie pot merge sa-mi scot permisul de la politie tin sa mentionez ca pe rezolutie nu scrie nimic de suspendare a permisului pe o perioada de 90 de zile sau ceva de genu. in acest caz e obligatorie suspendarea permisului 90 de zile ?
sa fiu mai exact ! permisul mi se va suspenda chiar daca nu scrie lucrul acesta pe rezolutie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
andreipodac, utilizator
mergeti cu rezolutia la organul de politie rutiera si veti primi toate lamuririle
va multumesc pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Sup si permis retinut - de cand incepe perioada de suspendare? terence terence Am primit scoaterea de sub urmarire penala prin urmare am permisul suspendat 90 zile. Permisul mi-a fost retinut pe 12 ianuarie fara drept de circulatie asta ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor, in data de 23.10 am avut un accident rutier, din ... eduard100 eduard100 Buna tuturor, In data de 23.10 am avut un accident rutier, din vina mea, neacordare prioritate de trecere a unui autoturism. S-a solicitat ambulanta deoarece ... (vezi toată discuția)
Un pic de ajutor va rog! albert33 albert33 Buna ziua. Astazi mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 90 de zile pentru ca nu am oprit la timp la trecerea de cale ferata si barierele s-au lasat ... (vezi toată discuția)