avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- cerere pt incuviintare depusa la mai ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- cerere pt incuviintare depusa la mai multe judecatorii

Buna ziua,
As dori sa va adresez o intrebare. In 2010 am cerut un credit de la o banca. Acesta mi s-a acordat, am platit o perioada de cateva luni ratele dupa care am ramas fara job atat eu cat si sotul meu. Evident ratele nu le-am mai putut plati. De atunci nu am reusit nici unul sa ne gasim un job stabil care sa ne poata permite sa platim ratele restante. In primele luni de la neachitarea ratelor am fost somati atat telefonic cat si scris de banca. In urmatoarea perioada am aflat ca dosarul nostru a fost inaintat catre un executor. Am mers si am discutat cu dansul, ca urmare a discutiei purtate am incheiat un acord de plata pe urmatoarele 6 luni. Avand in vedere situatia noastra financiara nu am putut respecta nici acest acord in totalitate. De atunci nu am mai primit nici o hartie scrisa, email sau alta cale de corespondenta cu privire la situatia cu acest credit. Mentionez faptul ca in tot acest timp nu am mai efectuat nici o plata catre banca. Astazi am verificat pe portalul tribunalelor Bucuresti situatia mea din pura curiozitate. Am constat ca figurez cu dosare deschise si solutionate in anul 2012 la tribunalele sectoarelor 1,2,3 si 5 sentintele fiind - incuviintare executare silita definitiva si irevocabila - . Intrebarea mea catre dumneavoastra este daca organele judecatoresti sau banca ar fi trebuit sa ma informeze cu o citatie sau alt mijloc de informare cu privire la acest dosar. O alta intrebare ar fi daca este normal ca sa fiu data in judecata de catre banca la 4 judecatorii diferite adica judecatoriile sectoarelor 1,2,3, si 5 cu numere de dosar diferite.
Va multumesc si astept cu mare interes un raspuns din partea dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mitroi , Manager de securitate 16:15, 18 Martie 2015
Va multumesc pentru incurajari si mai ales promptitudine. Va voi tine la curent cu procesul! Eu inca mai am sperante ca voi recupera banii investiti in avocat. Atat!
buna ziua,

m-am intors...am investit in proces vreo 6000 ron si l-am pierdut. :)))....asta s-a intamplat in noiembrie 2013. m-au pus sa platesc tot creditul, adica 5000 euro(mai putin 1 euro), ca si cum nu as fi platit nicio rata....cand de fapt eu in 5 ani am achitat 360 ron lunar, adica 5023 euro....pffff!!!! asa ceva? ... in ce tara traim???? ma duc peste mari si tari sa nu mai vad si sa nu ,mai aud ... alte tari au niste programe sociale pentru cetateni de nu-ti vine sa crezi...la noi e japca curata! asta e!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bulboaca_elena bulboaca_elena buna seara voi fi directa si la subiect. in 2007 mai aveam de plata cam 5 rate dintr-un contract de credit, aproximativ 250 euro. din motive obiective nu ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale mamilui mamilui Am un credit la banca si ramanand fara servici nu am mai putut plati ratele. Am fost sunata de la banca si mi sa spus deoarece nu am mai facut nici o plata in ... (vezi toată discuția)