avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare

Buna ziua,
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg in cazul unei detasari ?
Salariatul are dreptul la o compensatie de 50 %din salariul de baza daca detasarea depaseste 30 de zile calendaristice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 1 Aprilie 2013
pe perioada detasarii , salariatul detasata beneficiaza de drepturile cel mai favorabile .. prin urmare , angajatorul la care este detasat la incetarea detasariiva emite o adeverinta de vechime pentru acea perioada ... dvs nu aveti cum sa operati modificarea de salariu in REVISAL, in acest caz.
Atunci......cand revine la mine, are acelasi salar ca si inainte sa fie detasat?
Dar ei cum anume i-au facut majorarea de salar...au incheiat un act aditional intre firma la care s-a facut detasarea si salariatul detasat? Mentionez ca majorarea nu s-a facut de la inceputul detasarii, ci ulterior.
Revine la dvs cu acelasi salariu pe care l-a avut inainte de detasare ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasarea live_maz live_maz care este procedura prin care un salariat poate fi detasat? exista o corespodenta tipica intre cele 2 soc? (vezi toată discuția)
Detasare salariat agatha25 agatha25 Buna ziua. Un salariat care are contract de munca de 8 ore sau 4 ore la firma care a efectuat initial angajarea poate fi detasat cu 2 ore ? Care este ... (vezi toată discuția)
Spor pentru conditii periculoase sau vatamatoare la personalul detasat AdinaDAM AdinaDAM Buna ziua! Puteti sa imi spuneti daca personalul contractual detasat in cadrul unei institutii publice beneficiaza de spor pentru conditii periculoase si ... (vezi toată discuția)