Buna seara,
Fosta mea colega si-a dat demisia in luna decembrie 2012 mai exact pe data de 10. Demisia a fost trimisa pe e-mail-ul punctului de lucru in atentia departamentului de resurse umane. Angajata care reprezenta departamentul de resurse umane si-a dat demisia la diferenta de cateva zile stergand toata baza de date a personalului. Faptul ca fosta colega a inaintat demisia era cunoscut si de departamentele contabilitate si juridic. Acum a primit notificare acasa conform careia contractul de munca a fost incheiat disciplinar motivul fiind absentele nemotivate din Ianuarie pana la data prezentei notificari (20.03.2013).
Ce solutie exista in aceasta situatie? Se poate depune o contestatie? Eventual va rog sa ma ajuati si cu un model de contestatie.
Multumesc
Am inteles asta,
ideea este ca aici este vb de razbunare, colega mea si sefa au avut o altercatie verbala, la telefon.
In urmatoarea zi a depus cererea de demisie prin intermediul mail-ului, asa cum s-a intamplat in nenumarate cazuri ( sunt 25 de puncte de lucru in tara). A vb cu reprezentantul departamentului de resurse umane, si de comun acord s-a stabilit ca nu este nevoie de preaviz.
Daca demisia ei nu a fost in regula, in decursul acestor luni, de ce nu i s-a comunicat nimic?
Sau cel putin prin intermediul meu pt ca era cunoscut faptul ca noi am pastrat legatura si dupa incetarea activitatii ei in firma.
In fine! Acum sunt interesata de modalitatea de a rezolva. Am inteles ca se poate depune o contestatie in termen de 30 zile. Va rog sa ma autati cu un model de contestatie, si unde trebuie depusa? Sau alta modalitate de a rezolva.
Multumesc
Cercetarea disciplinara
Coltoi
In data de 19 oct a.c. mi-am anuntat seful ierarhic ca nu ma mai prezint la locul de munca. In aceeasi zi am anuntat si departamentul Resurse Umane de intentia ... (vezi toată discuția)