avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Adeverinta plata taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Adeverinta plata taxa auto

Bună ziua, am sunat la anaf Caracal și mi-au spus că pentru eliberarea adeverinței ce atestă că a fost plătită taxa auto și nu a fost recuperată, am nevoie de chitanța de la primul proprietar precum că a plătit-o....La anaf bucuresti, mi-au spus că nu e nevoie de asa ceva....!Ce as putea face in acest sens?Știți vreunul ce se poate face?Că bănuiesc că idioții aceia vor refuza eliberarea adeverintei!
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 16:21, 26 Iunie 2013
Crede-mă că nici eu nu știu ce treabă au emisiile C02 cu o taxă plătită și nerecuperată!
Nu are nicio treaba adeverinta de la ANAF cu RAR-ul. Incearca, daca nu vrei sa faci identificarea, cu un alt angajat care se ocupa de adeverinte. Eu cand m-am dus prima data, m-au trimis sa caut chitanta. Cand m-am dus ieri, si nu am mai vorbit cu tanti aia, am plecat cu adeverinta. Incearca si varianta asta.
Eu a trebuit sa migrez dupa tanti care era o saptamana la preluari, o saptamana la eliberari ca ea se ocupa de dosar... O cautam cand la camera 2, cand la camera 9... nu s-a bagat nimeni sa vada de adeverinta mea... zici ca am depus dosarul spre solutionare la Madam X nu la ANAF institutie.
La mine e gata, in sfarsit!
Am avut azi ultimul meci cu tanti care cica o lasase la semnat de marti si tot nu-i gata... M-am dus la director si s-a rezolvat in 5 minute. Nu stiu ce prima de Paste o sa ia tanti dar cu siguranta mie mi-a umplut de dimineata frigiderul de carne... aia e.. Am terminat in sfarsit si cu asta. Maine la politie...
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2013
cristiana_h, utilizator
Buna!

Eu am intampinat alta problema, la ANAF sector 4. Situatia sta in felul urmator: vreau sa vand o masina pe care am cumparat-o anul trecut si care a fost prima data inmatriculata in 2008. Am fost cu toate actele la ANAF sector 4 si mi s-a spus ca eu nu pot solicita aceasta adeverinta, doar cumparatorul, inarmat cu contractul de vanzare-cumparare. Problema este ca NIMENI nu vrea sa cumpere masina fara aceasta adeverinta.
S-a mai lovit cineva de ineptia asta?

Alte discuții în legătură

Adeverinta anaf/contract leasing cristiana_h cristiana_h Buna ziua, Am o nelamurire si doresc sa stiu punctual, cu articole de lege cum pot rezolva o situatie. Am incheiat la inceput de martie un contract de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta taxa de poluare fara copie dupa chitanta madalinc madalinc Buna ziua, Am intalnit o problema la inmatricularea unui VW Polo 2007 datorita acelei adeverinte de plata a taxei de poluare. Masina a fost cumparata la ... (vezi toată discuția)
Dovada anaf privind (ne)plata taxei de timbru de mediu cut0ff cut0ff Buna ziua , as dori o sugestie privind urmatoarea situatie : am achizitionat un automobil inmatriculat in RO , cu taxa de timbru de mediu achitata in luna 04 ... (vezi toată discuția)