avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... L221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

L221/2009

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce s-a mai intamplat cu L221/2009,legea care privea detinutii politici?Eu am o hotarare definitiva si irevocabila, dar nu mi s-au mai acordat despagubiri materiale,deoarece un articol a fost declarat neconstitutional de catre CC.As dori sa obtin daune materiale utilizand alta varianta ,dupa bunicul meu.Puteti sa-mi spuneti ce variante am pt.a obtine aceste despagubiri materiale?Va multumesc anticipat.Cu stima.
Cel mai recent răspuns: asud , utilizator 16:35, 9 Aprilie 2013
Ultima decizie in cazul L221/2009 este pronuntata de Curtea de Apel Mures in data de 15.06.2011.Cu stima.
Stimat forumist,

Din păcate, atâta timp cât există o decizie de inadmisibilitate față de cazurile de Lege 221 la CEDO, șansele dvs nu sunt reale.

Nu exclud, ca principiu, o posibilă încălcare într-un mod special a drepturilor prevăzute de Convenție, dar, pe șablonul existent în Cazurile Nastaca Dolca și Alții, CEDO va respinge orice alte cazuri ca inadmisibile în principiu.

Cu stimă.
Va multumesc.Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 maria_trailescu maria_trailescu Buna seara.Numele meu este Maria si as vrea sa stiu si eu daca legea 221/2009 mai este valabila inca si pana cand ? Si binenteles daca cineva a ... (vezi toată discuția)
Legea 221 ivaniczki_magdalena ivaniczki_magdalena Buna seara! Am depus si eu un dosar pe Legea 221( deportati URSS) ,a fost respins ,momentan e la recurs ,saptamana aceasta se va judeca. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Foarte important: pronunțarea deciziei de inadmisibilitate în cazuri legate de legea 221/2009 andreigrigoriu andreigrigoriu Stimați forumiști, [b] [i]Consider că îmi revine dureroasa, pentru mine, datorie de a vă prezenta Decizia de inadmisibilitate pronunțată ... (vezi toată discuția)