avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studiere dosar arhiva tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Studiere dosar arhiva tribunal

Cum procedez pentru a studia un dosar al unei actiuni introduse de catre niste rude cu privire la o revendicare la care as fi avut dreptul sa particip si eu. Am aflat absolut intamplator despre actiune, cunosc numarul dosarului, dar nu stiu cum pot sa-l obtin pentru a-l consulta. Dosarul este din 2010 si am vazut pe site-ul Tribunalului ca actiunea a fost admisa.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: crisad , utilizator 16:07, 14 Aprilie 2013
numarul dosarului, obiectul actiunii, partile, termenele si solutia sunt informatii publice prezentate chiar pe site-ul Tribunalului

Corect!

Dar continutul dosarului nu este public!

Daca considerati ca aveti interes in cauza, formulati o cerere de interventie in interes propriu.

Dupa admiterea in principiu a cererii de interventie in interes propriu, atunci veti fi parte in proces si veti putea studia dosarul.
OK. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de interventie in interes propriu ContSters238389 ContSters238389 As avea o nevoe de lamuriri si anume am un proces care are ca obiect stabilirea calitatii de mostenitor in urma decesului unchiului meu fara copii. Sa depus o ... (vezi toată discuția)
Constatarea calitatii de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Am deschis o actiune in instanta \\"constatarea calitatii de mostenitor\\" dupa unchiul meu in concurs cu soti lui decedata si mostenitorii ei. Intrucit toata ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna petent de fond ? ContSters311821 ContSters311821 Buna ziua, mi-a venti acasa o citatie in care eu sunt chemat la tribunal in calitate de intervenient,(daca ati putea sa-mi spuneti ce inseamna asta ), iar ... (vezi toată discuția)