Intrebarea era daca se poate vinde aparatamentul afectat de un drept de uzufruct. Asa ca ce relevanta are asupra ce poarta uzufructul? Daca il cumpara este tinut sa-l respecte. Da intr-adevar persoana respectiva il cumpara ca sa se foloseasca de el, dar tot trebuie sa respcte dreptul uzufructuarului
Intrebarea era daca se poate vinde aparatamentul afectat de un drept de uzufruct. Asa ca ce relevanta are asupra ce poarta uzufructul? Daca il cumpara este tinut sa-l respecte. Da intr-adevar persoana respectiva il cumpara ca sa se foloseasca de el, dar tot trebuie sa respcte dreptul uzufructuarului
Intrebarea era daca se poate vind eun paratament afectat de uzufruct fara acordul uzufructuarului. Ce relevanta are asupra ce poarta dreptul de uzufruct din moment ce cumparatorul trebuie sa respecte acest drept. Da, intr-adevar cumparatorul il achizitioneaa pentru a se folosi de el, dar in masura in care este de acord cu achizitionarea lui el trebuie sa respecte dreptul uzufructuarului.
Uzufruct
micula
problema mea e urmatoarea....in cazul unui contract de v-c cu drept de uzufruct proprietarul isi pierde viata dreptul de uzufruct inceteaza sau ramane valabil ... (vezi toată discuția)
Furt ?
F1PAR2
Buna seara.
In anul 2004 am cumparat un teren , iar in contractul de vinzare cumparare scrie asa>
eu cumparatorul intru in stapinire de drept azi, data ... (vezi toată discuția)