avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcriere certificat de nastere neozeelandez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcriere certificat de nastere neozeelandez

imi trebuie apostila pe certificat de nastere neozeelandez daca voi face inregistrarea eu mama personal in tara?
multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: camelys76 , utilizator 00:56, 9 Mai 2013
ok am inteles am sa apostilez certificatul. este valabil daca il traduc tot in NZ, ca sa nu mai astept in tara pentru traducere.
Cu stima Claudiu
Nu traduceti nimic in NZ. E mai ieftin in Romania si oricum traducerea trebuie sa fie legalizata de un notar roman iar fiecare notar are traducatorii lui. Sa aveti grija ca toate datele inscrise in certificatul de nastere al copilului sa fie conforme cu actele romanesti si sa aveti la dvs. si originalele dvs. si ale sotului(certif. de nastere, casatorie buletine, pasaport).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila se aplicã pe documentul original sau pe traducerea acestuia? r_monika r_monika Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez un divort international in romania george7494 george7494 am fost casatorit in strainatate (japonia) si dupa o perioada am divortat pe cale amiabila precizez ca am certificat de divort romanesc,cum fac sa-mi ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)