avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... "Invitatie" de la primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

"Invitatie" de la primarie

am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva...am primit o invitatie de la primarie ptr a ma prezenta la ei cu autorizatia de construire a leaganului,gratarului(bun mobil si comun) si a unui depozit de materiale(inexistent) din gradina din fata blocului.invitatia(o copie xeroxata in care numai adresa,numele si "lucrarile" sunt scrise cu pixul,semnaturile fiind date inainte nu se stie ptr ce anume)a sosit pe adresa si numele meu(locuiesc la parter in dreptul gradinii) desi gradina e folosita de toti vecinii.este acest lucru normal si corect in primul rand???
Cel mai recent răspuns: Leo R A , Consilier juridic 00:15, 3 Martie 2009
Cel mai simplu este sa va prezentati si sa clarificati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda legea 50/1991 constructii raducris77 raducris77 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta contestarii unei amenzi la regimul constructiilor. Speta e urmatoarea: in anul 2008 am construit un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie - abuz / incalcarea dreptului de proprietate mariaM24 mariaM24 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar un locatar de la parter a spart doi pereti interiori, un perete exterior pentru a patrunde intr-un alt ... (vezi toată discuția)
Termoizolatie catalin_v_ursachi catalin_v_ursachi In urma a 2 sedinte de bloc, presedintele de asociatie impreuna cu aproximativ 30 de proprietari din 80, au hotarat strangerea unui fond egal pt toti locatarii ... (vezi toată discuția)